keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Linkkaa blogisi!

Pitkästä aikaa linkkaa blogisi postausta! Ajattelin, että tällä kertaa en esittele kaikki blogeja vaan valitsen niistä 5 lemppariani jotka teille sitten esittelen. Ja rajataan blogeja sen verran, että linkata voit vain eläinaiheisen- blogin. 

Ohjeet blogisi linkkaamiseen:

Jätä blogisi linkki näin: <a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a> 
Silloin miun on paljon helpompi mennä katsomaan blogiasi!

Jätä myös pieni esittelyteksti blogistasi, niin tiedän mitä olen menossa lukemaan.

Huom! Linkkaamalla blogisi annat minulle luvan ottaa blogistasi jonkin kuvan, jos valitsen blogisi postaukseeni.

Nyt siis vain linkkailemaan!

24 kommenttia:

  1. Kirjoitan Suden Huudon nimistä blogia, jonka päätähtinä toimii puolitoista vuotiaat siperianhusky siskokset. Blogissani esiintyy myös vanhempieni australianpaimenkoiria. Aussietouhuissa muutoinkin pyörimme paljon.
    Blogin aiheet pyörivät laidasta laitaan, muunmuassa ilmojen viiletessä alkavat vetotreenit. Näyttelyitä, mätsäreitä, tarhan rakentamista ja kunnostamista, eläinlääkärijuttuja ja kaikkea mahdollista. Haaveilua ja suunnitelmia koiramäärän kasvattamisesta.

    Suden Huudon

    VastaaPoista
  2. Silkkiturkit

    Elämää yhdessä 5 vuotiaan kultsunarttu Dinan kanssa, jonka kanssa harrastellaan rally-tokoa, opetellaan erilaisia temppuja, lenkkeillään, uidaan ja mökkeillään, tavataan koirakavereita, kierretään mätsäreissä, tokoillaan sekä doboillaan silloin tällöin ja ennen kaikkea pidetään hauskaa.

    VastaaPoista
  3. Belle Bella's
    Belle Bella's kertoo kolmen kääpiöpinserin, Bellan, Kickyn ja Tuutikin, touhuiluista. Hihnojen toisesta päästä löytyy 17-vuotias valokuvausharrastaja kameroineen.

    Juustokuu
    Kesyhiirilauman blogi. Kasvatan kesyhiiriä, joten valtaosa postauksista kertoo kasvatuksen etenemisestä ja poikasista.

    VastaaPoista
  4. Tavoitteena Tähtiin

    Blogi kertoo täysin koiriin rakastuneen 15-vuotiaan tytön junior handler harrastuksesta ja koiranäyttelyissä käymisestä. Välillä mukana on myös (koira)valokuvaajista haastatteluita. Blogi päivittyy vähintään kerran kuussa, riippuen paljonko on näyttelyitä, ja harvoin postaukset ovat kovinkaan lyhyitä ja koitan julkaista vain hyvälaatuisia kuvia postauksissa.

    VastaaPoista
  5. Hertan, Kertun, Martan ja Pirkon blogi

    Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön, beauceronin sekä cockerspanieli-pennun tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia kirjoitettuna rennolla otteella ja maustettuna kivoilla kuvilla!

    VastaaPoista
  6. Vipperä hyeena

    Lintukoiran juttuja harrastuksista ja arkisista asioista. Tokoa, rally-tokoa, metsästystä, canicrossia, kisoja, treenejä..:)

    VastaaPoista
  7. Päärynäeläin

    Blogin päähenkilöinä toimivat haisunäätäpoika Mihail ja frettikaksikko Snurre ja Esteri, joiden kanssa harrastatetaan kotitouhuilujen lisäksi frettinäyttelyitä, miittejä ja näätäpäiviä. Näätien lisäksi blogissa esiintyy myös muita eläimiä, kuten poikaystävän kolmikymmenpäinen herppilauma käärmeineen, sammakoineen ja muine otuksineen, sekä kaverien otukset.

    VastaaPoista
  8. http/hevospaivakirjani.blogspot.fi (en osannu tehä tuota hienoo juttuu xD)

    Tiedät kai blogini, mutta kerronpa silti. Eli kerron elämästä 4- vuotiaan tempparemanttisen tamman kanssa. Välillä kerron myös tunneista ja valmennuksista myös muilla hevosilla muualla.

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Hei! Olit unohtanut tästä kommentista esittelyn, mutta laitoit sen uudella kommentilla, mutta minäpä olin niin hyvä että poistin vahingossa kommentin...! Haluaisitko laittaa sen uudestaan?

      Poista
    2. Valokuvauspainottisessa blogissa kerron pallohullun tollerin Fanin ja sekarotuisen Hetan elämästä. Aiheina vepe ja luontokuvaus ovat yleisiä, mutta myös reissupostauksia saattaa vilahdella postauksissa. Tervetuloa!

      Poista
  10. Kleinspitz Minni


    Blogi kertoo nimensä mukaisesti kleinineidin elämästä; juttua ihan meidän normaalista arjesta, kuvailuja, mätsäreitä ja tulevaisuudessa toivottavasti myös näyttelyitä. :)

    VastaaPoista
  11. Koiratädin ihmemaa

    "Olen Liina Linjama, koirahieronnan ylioppilas ja blogin kirjoittaja. Suosittelen aloittamaan blogiin tutustumisen alla olevasta Matka Koiratädin ihmemaahan -postauksesta. Toivottavasti viihdyt!"

    En mitenkään kauheen aktiivisesti päivitä ihmemaata enää, mutta käy ihmeessä tsekkaamassa kuitenkin :) Saattaa sinne joku postaus tulla vielä ennen vikaa!

    VastaaPoista
  12. Peppermint´s hamsterit

    Blogi kertoo hamstereista ja hamsterikasvatuksesta ja kaikesta niihin liittyvästä. Myös kissoista on ajoittain juttua.

    VastaaPoista
  13. Valonnäyttäjä
    Treeniblogi jossa päähenkilönä lk hollanninpaimenkoira jolla on monta virkaa, tokokoira, palveluskoira sekä olla se kaikkein paras ystävä.
    Realistisia kertomuksia askelista kohti tavoitteita :)

    VastaaPoista
  14. Kuin Siskokset

    Päätähtinä seikkailevat kaksi sekarotuista narttua, Cindy ja Fanny. Harrastuksiin kuuluvat agility, rally-toko, peko, veto, jäljestys ja mätsärit. Cindyn kanssa kisaamme virallisesti agilityssa ja rally-tokossa. Tätä parivaljakkoa johtaa 16-vuotias Tiia, Etelä-Lapista.

    VastaaPoista
  15. <a href="http://taikuuksia.blogspot.fi>Kennel Taikapilven</a>

    Blogi seuraa cavalierin ja kolmen mittelspitzin elämää. Arkea, harrastuksia, kehitystä, iloja ja suruja. Pääpaino on agilityllä, mutta joukkoon mahtuu myös muita harrastuksia, kuten mätsäreitä, näyttelyitä ja nose workia sekä ihan arkisiakin asioita.

    VastaaPoista
  16. Koiria maalta

    Blogin kumpikin päätähti menehtyi hiljan, mutta blogin tarina ei pääty. Ajatuksia koiran omistamisesta, erilaisia koiria ja tulevaisuudessa arkeamme ilostuttaa varmasti reipas piski. Vaikka koiraa ei toistaiseksi ole, harrastuksia tulevat olemaam frisbee ja toko, retkeily joka tapauksessa.

    VastaaPoista
  17. href="http://www.heklamaista.blogspot.fi">shepherday

    Nuoren sakemannin touhuja niin arjen kuin harrastustenkin parissa. Päälajeina toko ja jälki. Sivuroolissa pikkumusta schipperke. Syksyllä kirjoittaja aloittaa opiskelut kennellinjalla, joten eläintenhoitaja opiskeluihin liittyviä postauksia on odotettavissa.

    VastaaPoista
  18. Vakaata Menoa


    Blogi kertoo 14v kouluratsastajatytön rakkaasta hevosharrastuksesta juuri saapuneen ensimmäisen hevosen kanssa sekä pienemmän yksityistallin hevosten kanssa harrastamisesta :) Myös varusteaiheisia postauksia mukana!

    VastaaPoista
  19. Unelmannuppuja

    Blogissa matkustellaan, valokuvataan, vinkkaillaan, opiskellaan, eletään parisuhdearkea, pohditaan, haaveillaan ja nautitaan elämästä teekupponen kädessä. Ulla | 21 | Jyväskylä

    VastaaPoista
  20. kissat & minä
    Blogissa on paljon omaa elämääni eläinten keskellä. Pidän eniten asioiden kertomisesta kuvien kautta, jonka takia lisäilen aina paljon kuvia. Olen siis 16-vuotias.

    VastaaPoista
  21. Elämää koirien kanssa

    Olen vasta alkanut pitämään blogia koiristani, joskus joukkoon saattaa tupsahtaa muutakin :)

    VastaaPoista
  22. Pehkon Elämää

    Tuore blogi, jossa pääroolissa 1-vuotias pitkäkarvainen collie. Monipuolisesti erilaisia harrastuksia (paimennus, vesipelastus, näyttelyt, dobo, toko, välillä myös nose work), teini-ikäisen uroksen oikkuja, kouluttamista, epäonnistumisia ja onnistumisia. Paljon kuvia ja videoita aina kun mahdollista.

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!