maanantai 23. toukokuuta 2016

Eläinlääkärin tuomio

Muistatte varmaan, kun kirjoitin teille postauksen vapusta, joka ei mennyt niikuin strömsössä? Jos et ole vielä lukenut postausta, siihen pääset tästä. Postauksessa kuitenkin kerroin eläinlääkärille menemisestä, ja tämän jälkeenhän ei ole postausta ollenkaan tullut. Teitä varmasti kiinnostaa, minkä tuomion Siiri eläinlääkäriltä sai? No, nyt te saatte sen vihdoinkin kuulla.


Keskiviikko (4.5) aamusta suuntasimme koiran ja äitini kanssa eläinlääkäriin verikokeisiin, ja hetken aikaa eläinlääkärin kanssa juteltuamme saimmekin kuulla, että epilepsia lääkereseptin kanssa täältä pois lähdettäisiin. Eläinlääkäri katsoi hieman Siirin yleiskuntoa, ja otti verikokeet. Ohjeisti vielä lääkkeiden sekä kohtauslääkkeen käytön, ja kertoi lähettävänsä verikokeitten tulokset vielä myöhemmin meille. Nyt siis Siiri syö säännöllisesti lääkkeitä, tabletteja, jotka ovat ilmeisestikin aika rajuja lääkkeitä, jonka takia niiden antaminen on hyvin terkkaa ettei missään nimessä anna liikaa. Sen vuoksi ell suosittelikin meille dosetin ostamista, jotta pysymme aina perillä onko Siiri saanut lääkkeensä. Aamuisin yksi kokonainen ja iltaisin puolikas. Niin ja onhan meillä vielä lisäksi se kohtauslääkekin, mitä ei toivottavasti koskaan tarvita. Eli jos lääkkeet vain tehoavat, ei Siirin enää koskaan pitäisi saada epilepsikohtauksia, mutta jos kuitenkin huonosti käy ja kohtaus tulee, ja jos se meinaa pitkittyä on meillä sitä varten sitten kohtauslääke. Nyt kuitenkin pidetään peukut pystyssä. 


Perjantaina 6.5 käytiin siis apteekissa hakemassa nämä lääkkeet, ja seuraavan viikon alussa taisikin postissa tulla verikokeitten tulokset, joista me ei kuitenkaan äitin kanssa paljoa ymmärretty, mutta suuria heittoja siellä ei kuitenkaan ollut, ja ehkä eläinlääkärimme olisi sanonut jos siellä jotain hälyyttävää olisi ollut ettei lääkkeitä saisikaan antaa.



Mutta miten tulevaisuudessa? Siiri tosiaankin syö lääkkeitä koko loppuikänsä, ja verikokeissa meidän täytyy käydä kerran vuodessa tarkistuttamassa että kaikki arvot ovat kohdillaan. Muuta tulevaisuudesta en osaa sanoa. 

Jäikö jokin asia mietityttämään sinua? Vastaan kyllä mielelläni, jos vain osaan :)

5 kommenttia:

  1. Voi ei. No, hyvä, että elämä jatkuu siltikin! Toivottavasti lääkkeet toimivat ja Siiri saa pitkän ja onnellisen elämän!!♡ Tsemppejä!!
    mustaa-rakkautta.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ai semmoista Siirille mutta eikös olekin mahtavaa kun on lääkkeet tuohonkin vaivaan: Kivaa kesää sinne ! :)

    VastaaPoista
  3. Onneksi on tosiaan lääkkeet, niin eiköhän Siiri saa elää huoletonta koiran elämää! <3

    VastaaPoista
  4. Voi Siiriä! :( Toivottavasti lääkkeet tehoavat eikä uusia kohtauksia enää tule!

    VastaaPoista
  5. Kiitos teille kaikille kommenteistanne ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!