maanantai 29. helmikuuta 2016

Yksisarvisen kyydissä

Perjantaina suoraan koulusta suuntasin Sohvin luokse kamera kainalossa, ratsastus- ja vuohikuvien toivossa. Ja niitähän tuli, vieläpä oikein onnistuneita! Ratsastamaan lähdettäessä laitettiin Sónalle "yksisarvisen sarvi"...! Niimpä meillä olikin ihan oma Unicorn ratsumme. Lehmäksikin sitä kutsuimme (Syytä ei taida kumpikaan tietää...?) ja jossain vaiheessa lenkkiä Sónttu olikin jo unilehmä...

Mutta sitten siihen ratsastuslenkkiin! Sohvi ratsasti ensin lenkin toiseen päähän, ja sitten lenkin päässä hyppäsi alas ja otin muutamat yhteiskuvat ensin Sohvista ja Sónasta sekä yritettiin ottaa hevosta myös rakennekuvia, ja ihan hyvin nekin onnistu. Sitten vaihettiinkin ratsastajaa ja Sohvi nappasi vielä miusta ja Sónasta muutamat yhteiskuvat ennen kuin hyppäsin Unilehmän selkään. 






Otettiin mettätiellä ne ihan perinteiset, käynti, ravi ja laukka. Ja ihan nätisti meni nämä kaikki!





Ratsastus- ja yhteiskuvat: © Sohvi

Kun pihalle päästiin, oli taivas aikas nättinä, niin oli sitten vielä pakko räpsäistä muutamat ihanat kuvat Sónasta siinäkin!
Tarkoituksena oli myös ottaa Lillistä ja Vilistä uusia kuvia kuvia yrityksemme sivuille, ja varsinkin Vilin kuvista tuli hyvin onnistuineita! Yrityksemme sivuille pääset tästä.



PS. 300. Postaus lähenee! Minkä erikoispostauksen te haluaisitte nähdä?

2 kommenttia:

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!