keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Helmikuun höpöttelyjä

Helmikuu? Voi kun päivät menevät hirmu nopeasti...! Viimeksi olen kerinyt kirjoittaa teille 29.1 Siirin syntymäpäivänä, ja nyt on jo 10.2! Eikä tälläkään postauksella ollut sen kummoisempaa asiaa... Halusin vain tulla jakamaan teille viime viikonloppuna otetut kuvat.

Onhan tässä viime postauksen jälkeen tapahtunut kylläkin vaikka mitä. Mm. miä oon nyt virallisesti hygieeninen! Suoritin nimittäin maanantaina hygieeniapassin. 

Miulla ei oo nyt sen kummoisempia ideoita blogin suhteen, joten jos teillä olisi jokin postaus, jonka haluaisitte miun toteuttavan, niin kertokaa se miulle toki! Yritän parhaani mukaan niitä toteutella.

Täällä on muuten ollut tosi liukasta! Vaikea on ollut aamulla kävellä mein mäkeä ylös, mikä on aivan peilikirkas jää, ekä yhtään hiekkaa. Alaspäin onkin voinut tulla aika helposti (jos vaain on pystyssä pysynyt), on nimittäin melkeimpä vain seisoa ja liukua koko mäen alas. Ei siellä ojan puolellakaan oikein  viitsi kävellä, kun kengät kastuu... Mites teillä päin, onko ollut liukasta?

Miulla on nyt taas vaihteeksi ihan hirmuisesti kaikkea, mm. TET paikan hankkiminen, riparijuttuja, aluetutkimus, muita koulujuttuja esim. äikässä pitää olla romaani luettuna 16.2, työasioita ja kohta pitäisi kesätöihinkin hakea jos meinaa niitäkin ensi kesäksi haluta! Niin ja viikonloppuisinkin on yleensä aina jotain... Ja näkisittepä miun huoneen! Olis vähän siivottavaa... Joten en voi sanoa, kuinka usein saan teille kirjoiteltua, kun on myöskin tuo toinen blogi. Mutta ystävänpäiväksi yritän teille kuvia ottaa, kun miulla on niihin semmoinen pieni idea!

Huh, kun tuli sekava postaus, mutta vaikka ette tekstistä saisikaan selkoa, niin toivottavasti edes pidätte postauksen kuvista!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

11.

12.
Mikä oli lempparikuvasi?

1 kommentti:

  1. Meilläki päin ollut liukasta. Ei niinkään tänään, kun on vähän mennyt tuo jää loskan puolelle, mutta kyllä sai koulussa liukastella :D Söpö koira tuo Siiri :P

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!