sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ratsastustunti suokilla

Nyt olisi vuorossa heppapostausta!
 
Oltiin nimittäin eilen Sohvin kanssa yhdellä tallilla (jonne menemme kesällä leirille!) tunnilla. Olimme käyneet kerran aikaisemminkin tällä tallilla, joilloin menin elämäni isoimmalla hevosella, puoliverisellä Iskalla. Tällä kertaa sain ratsukseni vähän pienemmän hevosen, Suomenhevosen nimeltä Aapo. En voi tuotakaan pieneksi sanoa, sillä issikoilla olen tottunut menemään! Mutta oli kyllä kiva tunti, ja jalat ovat huomenna varmasti tosi kipeät (joo, miulle tulee jalat kipeeksi aina ratsastustunnista vasta kahden yön päästä).
 
Kun tallille saavuttiin, lähdettiin hakemaan hevosia tarhasta. Tarha oli muuten aikamoista kuravelliä! Onneksi ei kuitenkaan sukat kastuneet. Käytettiin vielä kentällä hevoset, jolloin niiden jalat huuhdottiin mudasta. Aapo myöskin astui jalkani päälle, ja ihan komea mustelma siinä nyt on! Jos ei olisi ollut turvakenkiä jalassa, oli miun varpaat ollut kyllä ihan muussina... Joten ehdottomasti suosittelen turvakenkiä! Ei nekään koko jalkaa suojaa, jos hevonen astuu jalan päälle silleen kunnolla, eikä vain varpaille, mutta pysyvätpähän ainakin varpaat ehjänä- muuten kuin olisi vähän vaikeata kävellä! 
 
 Tunnilla me mentiin kevyttä ravia toooosi paljon, mikä on tietenkin hyvä. Ei muuten kylmä tullut! Hiki vain nousi pintaan. Vähän kokeiltiin avotaivutuksia ja pohkeenväistöjä, ja loppuun sai vielä muutaman kerran hypätä esteitä, mutta itse en hypännyt, sillä en ollut vielä saanut Aapoa laukkaamaan, joten kokeilin sitten sitä. Muutaman kerran oli laukka ollut meillä tosi lähellä ennen sitä, mutta sitten sain raipan niin johan vauhtia löytyi! Laukkailin sitten muutaman kerran yhden pitkän sivun, kun melkein kaikki muuta hyppäsivät pari estettä.
Koirakin eksyi tunnin alussa kentälle :D

 Äitini oli kentän laidalla kuvia ottamassa, ja jotenkin se onnistui aina ottamaan kuvia silloin, kun esim. Rupesin ottamaan ohjia tiukemmalle, niin voi näyttää joissakin kuvissa vähän hassulta :D






Voi ei, istun tässä kuvassa ihan vinossa... !



Pidin kyllä kovasti tunnista ja ratsustani, kesäleiriä odottaessa!
 
Mitä piditte postauksesta?
 
Pssst. Toivekuva ehdotuksia ei ole tullut tarpeeksi, joten jos haluat nähdä toivekuvapostauksen, käy jättämässä ehdotuksesi tähän postaukseen!

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Takaisin vuoteen 2012

(Postaus olisi pitänyt tulla jo pari päivää sitten, mutta kuvien kanssa oli ongelmia. Nämä kuvat tänne sain, suurimman osan. Silti vielä muutamia kuvia jäi laittamatta, muta katsotaan, laitanko niitä sitten vaikka facebookkiin. Tässä kuitenkin nämä)

Löysin tässä vähän aikaa sitten yhdeltä muistitikulta pentukuvia Siiristä. Laatu näissä on kyllä jotain niin järkyttävää... Huomaa ettei oo järkkärilaatua! Mutta toivottavasti haluatte nähdä nämä kuvat, jotkut niistä ovat kyllä niin hauskoja, ja miten Siiri oli joskus noin söpö!? Okei, on se vieläkin älyttömän söpö, mutta noissa kuvissa... <3

Älkää muuten naurako... tai okei, saa nauraa!(itsekkin meinasin nauraa noille kuville...) Joissakin kuvissa nimitäin Vilma 11 vuotta on todella tyylikäs....

















Toivottavasti teitä hymyilytti tätä postausta lukiessa! :D


T. Vilma


PS. Muistakaa käydä jättämässä toivekuva ehdotuksia edelliseen postaukseen, sillä ehdotuksia on tullut aika vähän!



torstai 16. huhtikuuta 2015

Täällä taas + toivekuvia?

Täällä taas, pitkästä aikaa! Arvatkaa vaan onko miulla ollu ikävä blogin pariin! Meidän kone meni siis rikki, enkä sen takia voinut kirjoittaa postauksia pitkään aikaan. Tai ainakin se tuntui tosi pitkältä ajalta. Nyt on kuitenkin uusi ja hieno kone saatu, joten voin taas innoissani kirjoitella teille. Postaus ideoita miulla on ollut vaikka millä mitalla, joten voitte saada paljon lukemista lähiaikoina!
 
Mutta mennäänpä itse postauksen aiheeseen, nimittäin toivekuviin. Kysyin teiltä sivupalkissa olevalla kyselyllä, haluaisitteko, että toteutan tämän postauksen. Suurin osa teistä oli sitä mieltä että ehdottomasti! Joten nyt kysyisinkin teiltä, mitkä olisivat teidän toivekuva ehdotuksenne? Aikaa toivekuva ehdotuksia on jättää kaksi viikkoa, eli huhtikuun loppuun asti. Sen jälkeen yritän totetuttaa mahdollisesti kaikki (jos vain pystyn) ehdotuksenne. Nyt siis vain kommenttia tulemaan!

Mitä muuten pidätte blogin ulkoasusta?
(Banneri on väliaikainen, kunhan saan pyydettyä jota kuta tekemään paremman)