perjantai 27. helmikuuta 2015

Siirin nukkumapaikat

Kaikilla koirilla on varmasti monia nukkumapaikkoja, ja ajattelinkin esitellä nyt teille muutamia Siirin nukkumispaikkoja! Kaikkia tässä ei ole, mutta ne mistä löysin kuvat! Valitettavasti suurin osa näistä kuvista on otettu puhelimella, joten laatu on aivan surkea.
 Siiri nukkuu/on nukkunut...
 
....Mummolan sohvalla! Aurinko paistoi siihen niin mukavasti, että Siiri päätti ottaa pikkutorkut.

....Säkkituolissa! Kerran pikkuveljeni säkkituoli oli alakerrassa, ja Siirihän käytti tietysti tilanteen hyväkseen ja meni siihen nukkumaan.

...Lumihangessa! Tämän kuvan itseasiassa nappasin tammikuussa, kun huomasinne Siirin nukkuvan pellonreunassamme auringon paisteessa.

.....Tietenkin sängyssä! Se on se paras paikka ;)

...Aurinkotuolissa! Muutaman kerran silloin kun meillä vielä oli aurinkotuoli, huomattiin Siirin nukkuvan siinä!
Muutamia paikkoja tuli vielä mieleen, ja Siirihän siis tykkää nukkua vielä tietysti ihan matolla, mutta sitten keittiössämme on kaksi oranssia tuolia, joista toinen on "Siirin". Siinä se aina torkkuu, kun joku on sen kanssa keittiössä! Nyt uusimpia paikkoja ovat eteisessä yksi laatikko, ja sitten miun iskän haalari. Laatikko on oikeasti iskäni esitystarvikkeita täynnä, mutta silti Siiri siinä nukkuu. Voipi olla että ensi esityksessä kun iskä laittaa pipon laatikosta päähän, voi vähän kutittaa.... Ja se iskän haalari on yhdessä eteisen nurkassa lattialla, niin Siirin mielestä siinä on hirmusen kiva nukkua.
 
Tosi paljon Siiri on kyllä nukkunut meidän ulko-oven edessä! Aina kun aurinko siihen sattuu paistamaan, on yleensä Siirikin siinä nukkumassa. Tietenkin Siiri myös nukkuu omassa tarhassaan, ja aitan alla(kun Siiri on juoksulangassa, pääsee se aitan alle). Itse aitassa sisällä myös kesäisin:)
Missä teidän koirat ovat nukkuneet? Entä kiinnostaisiko teitä postaus, jossa olisi vanhoja kuvia Siiristä?
 
T. Vilma
 
PS. Sunnuntaina 8.3 ollaan Sohvin kanssa menossa Helsinkiin, Horse Fair messuille, joten sieltä varmaankin sitten seuraavaa heppapostausta :)

maanantai 23. helmikuuta 2015

Meille aurinko paistaa

Moikka! Tässä olisikin teille aivan tuoreita kuvia! Lähdettiin tänään iltapäivällä joskus yhen aikoihin(?) pihalle veljen kanssa, ja oli siellä niin ihana auringonpaiste, että piti ottaa kamerakin käteen! Huomenna lähdenkin Sohville heti aamusta, illalla käydään testaamassa yksi talli, ja sitten keskiviikko iltana tulen kotiin! Joten älkää odottako postausta ennen torstaita! Ehkä miä tän reissun jälkeen teen jonkin heppapostauksen... EHKÄ!
 
Muuten, olisiko joku teistä innokas tekemään miulle banneria? Itselläni ei aika, kärsivällisyys ja taito riitä tällä hetkellä siihen! Bannerin koko olisi 1030 X 400. Kuvia voisit ottaa banneriin blogistani, ja valmiin bannerin voisit lähettää osoitteeseen villimeininki@gmail.com
MUUTEN KUVIEN KOPIOINTI ON KIELLETTY!
Olis nimittäin tosi kiva jos jollakin olisi aikaa tehdä miulle banneri:)
















T.Vilma

perjantai 20. helmikuuta 2015

Siirin turkinhoito

Moikka! Viime perjantaina käytin Sohvin läsnäoloa hyväkseni, ja laitoin tietysti kameran taakse:D
 
Otettiin siis kuvia kun hoidin Siirin turkkia, niin pystyin tekemään tästä postauksen, sillä sekarotuisen koiran turkinhoito ei aina ole niin itsestään selvyys, sillä ei ole vain yhtä oikeaa tapaa, niin kuin puhdasrotuisilla. Olen kuitenkin päätellyt, että tämä on Siirille kaikkein parhain.
 
Siirin turkinhoito on oikeasti tosi helppo! Ei tarvitse mitään ylimääräistä tehdä, ihan karsta ja kampa riittävät Siirin turkkiin. Joskus luin koirakirjasta, että pystykorvien turkia pitäisi karstata vastakarvaan. Siitä päättelinkin toimivan sen Siirin turkkiinkin.
Näin!


Meillä on tuommoinen kätevä karsta. Olen tosi huono selittämään, mutta tuossa voi painaa tuolta alapuolelta, niin saa karvat tuollei kätevästi pois karstasta!
Tuossa vielä näkyy tuo juttu mistä painetaan!

:D
Sitten vielä viimeistely kammalla! Kammalla otan yleensä hännän, ja joitain kohtia mistä sillä saa otettua paremmin kuin karstalla.
En mitenkään säännöllisesti harjaa, mutta aina kun siihen on tarvetta, ja tietenkin karvanlähtöaikaan joka päivä.
 
Onko teillä jotain samanlaisia turkinhoito rutiineja? Entä onko teillä turkinhoito näin helppoa?
Jos muita sekarotuisia löytyy, niin olisi mukava kuulla teidän turkinhoidostanne!
 
T. Vilma
 
PS. Olen joskus kuullut tutultamme, kuinka joku hänen tuttunsa hoitaa sekarotuisenkoiransa turkkia aivan väärin... Aina ei ole helppoa tietää mikä on se oikea turkinhoito sekarotuiselle!

tiistai 17. helmikuuta 2015

Perjantain kauppaleikkejä

Perjantaina Sohvi tuli meille, koska lähdettiin illalla katsomaan vanhojen tansseja. Löydettiin siinä sitten leikkikassakone, ja tietenkin Sohvi sillä halusi leikkiä :D No, Siirihän siinä asiakkaaksi joutui, ja minä käytin tietysti tilaisuuden hyväkseni ja räpsin kuvia!
 
Ensimmäisellä ostoskerralla Siiri osti vain Nalle Puhin.

Toisella kerralla Siirillä olikin "ostoskorissa jo Nalle Puhin lisäksi luu!

Rahaa Siiriltä löytyi 10€ + kortit....
 Tässä seuraavassa kuvassa onkin jo vähän enemmän Siirillä ostoksia, eikä kympin seteli enää riittänyt, vaan piti ottaa myös käyttöön pankkikortti :D S-etukorttia muuten höylättiin joka kerta....


 Lopussa oli vielä iloinen koira, kun oli saanut "uusia" tavaroita :D
Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Toivottavasti tämä oli hauskaa luettavaa ja katsottavaa, itselläni ainakin oli hauskaa kun näitä kuvia otin :D
 
T. Vilma
 
Pssst... Muistattehan äänestää sivupalkissa olevaa kyselyä!

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Auringon paistetta

Moikka! Nyt on muutamina päivinä paistanut jo aurinko ihanasti! Tällä viikolla erityisesti tiistaina oli ihana keli, mutta kameran kanssa ulos kerkesin vasta torstaina. Pikkuveljen nappasin myös mukaan kun arvasin etten yksin saisi Siiristä hyviä kuvia. Meinaa nimittäin olla niin että kun kameran otan käteen, Siiri istua toljottaa vaan miun edessä. Kuvia otettiin pellolla ja pihalla, mutta ongelmana on vain se, että mein koko piha on ihan jäässä! Pellolla oli onneksi iskä traktorilla kolannut pulkkamäen niin ei tarvinnut ihan umpihangessa tarpoa!
 
Muuten, näitä kuvia ei ole muokattu mitenkään!

1.

2.

3. Pikkuveljeni laski mäkeä, ja Siiri juoksi perässä:)

4.

5.

6.

7.

8.

9.

9.

10.

11.

12.Tästä näkee hyvin kuinka liukasta meijän pihalla on!

13.

14.

15.
Mikä kuvista oli lempparisi?