torstai 29. tammikuuta 2015

Paljon onnea vaan,...

...paljon onnea vaan, paljon onnea SIIRI, paljon onnea vaan!

29.1.2015
Siiri täyttää/täytti kolme vuotta! Voi kun aika on mennyt niin nopeasti!

Viime perjantaina kun Sohvi oli meillä, juhlittiinkin jo vähän Siirin synttäreitä, ja annettiin lahjat Siirille. Lahjaksi Siiri sai herkkuja. Pussillinen taisi olla jotain kanafileitä, jos en väärin muista, ja kaksi sellaista "puru kenkää" joista toisen Siiri sai jo silloin.



Pakkauksessa siis oli kaksi kenkää, joista Siiri sai tänään toisen hienon kakkunsa päällä! Herkkuja on siis tänään saanut, ja rapsutuksia!

En voi kyllä uskoa, että Siiri on jo kolme vuotta! Pentu se kylläkin vielä luonteeltaan on... Ensi kesän alussa siis tulee täyteen kolme vuotta kun Siiri on miulla ollut. Kylläpä aika menee nopeasti!

Mutta ei tänään tämän enempää, saa nähdä milloin kerkeän seuraavan kerran kirjoitella! Ehkäpä sunnuntaina? Mutta se on sitten!

T. Vilma

tiistai 27. tammikuuta 2015

200. postaus: Eläinblogit, joita luen

Moikka! Tämä on siis 200. postaus, ja ajattelin tehdä jotain "erikoista"! Ajattelin siis listata teille kaikki eläinblogit, joita luen.  Nämä kaikki siis löytyvät lukulistaltani, joko bloggerin kautta tai bloglovinin. Toivottavasti tästä postauksesta on jollekkin iloa!

(Psst... Klikkaamalla blogin nimeä pääset itse blogiin;))

Blogit, joissa esiintyy monia eläimiä (eli siis ei vain esim. Hevosia)
Tallin tarinoita
Karvakorvakamut

Koirablogit
Amerikanbulldoggi Nero
Hiuhau
Karvakorvat
THE MUTIAISET
Armi
houndstooth

Hevosblogit
-Annabelle Lehmusvirta-
Aadan hevoselämää
Bon Bon
Kaktu ja Futura
Voitto kotiin
Kootussa ravissa
Kavioilla koparoilla
Jillan blogi
Rouskutellen!

Kuten varmaan huomasitte, aika paljon oli heppablogeja, jotka ovat Blogitallissa

Muut
Hupsu ja tosi höpsö
Kertokaa toki, mitä piditte postauksesta!

T. Vilma

maanantai 26. tammikuuta 2015

Pulkan vetoa

Perjantaina, oli Sohvi meillä kylässä, ja lähdettiinkin heti koulun jälkeen ulos. Vedettiin siinä sitten vähäsen pulkkaa. Ihan vähän vain, sillä meillä ei mitään oikeita vehkeitä pulkan vetämiseen ole, mutta kehittelin tuohon hihnan menemään tuosta sivuilta, niin ei selkää painanut. Hyvin Siirillä meni, ja kulki tosi nätisti.
 Kameralaukku sai toimita matkustajana :D
 Otin siis kirpparilta kahdella eurolla hihnan, jossa on molemmissa päissä nuo klipsut. Valjaisiin sitten laitoinkin sivuille nauhat, joihin kiinnitin hihnan.
Tällä hetkellä suunnittelemmekin Siirille uusia valjaita, sillä saa noista vedettyä itsensä läpi. Tiedän jo, minkä malliset valjaat ostan, mutta nyt vain pitäisi päästä Siirin kanssa eläinkauppaan! En kuitenkaan halua ostaa valjaita silleen, ettei Siiri ole mukana, koska en kuitenkaan osaisi ottaa oikean kokoisia.

Mutta nyt taidan lopettaa tämän tähän, ja itse asiassa tämä oli 199. postaus! 200. Postaus tuleekin olemaan vähän erilainen... ;)

T. Vilma

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Blogin omat facebook sivut!

Moikka! Nyt tuleekin vielä toinen postaus someen liittyen, sillä repäisin ja tekaisin juuri blogille omat Facebook sivut! Nyt siis facobookistakin voi seurailla blogia ;)

Blogin Facebook sivulle pääset tästä !

T. Vilma

torstai 22. tammikuuta 2015

Some

Tein nyt tästä tämmöisen ihan oman postauksen. Eli siis ajattelin mainita teille mistä kaikkialta tämä blogi oikein löytyy. Jotkut ovat varmaankin nämä huomanneet tuolta välilehdistä, mutta kuitenkin.

Blogini siis löytää...

...Bloglovinista
(sinne pääset tästä!)

...Blogilistalta
(sinne pääset tästä!)

...Instagramista
(sinne pääset tästä!)

Siinäpä siis ne. Olisiko vielä joku some, mihin voisin rekisteröidä blogini? Kertokaa se!

T.Vilma

maanantai 19. tammikuuta 2015

Koirakuvia ♥

Moikka! Tuossa äsken selailin puhelimella we heart it: tiä, ja siellä oli niiiiiin söpöjä koirakuvia, että päätin tulla jakamaan ne teillekin! Tein niis siitä tuollaisia kollaaseja jotta näkee udeamman kuvan yhdessä kuvassa, eikä postauksesta tule niin pitkä! Mutta mitä mieltä olette tällaisesta postauksesta? Haluatteko tällaisia jatkossakin? Tietenkään näitä ei tule niin paljon kuin perus Siiri postauksia, mutta aina silloin tällöin? Mutta nyt kuvia!
 
Kaikki kuvat: We heart it





Toivoo: Vilma ♥

torstai 15. tammikuuta 2015

Siiri rakastaa lunta

Otsikonhan me jo kaikki tiesimme. En vain keksinyt parempaa otsikkoa. Enkä nyt meinaa keksiä mitään kirjoitettavaa. Johtuisiko siitä, että olen kamppaillut päivän päänsäryn kanssa? En tiedä. Särkylääkkeitäkin olen syönyt, ja silti päätäni särkee. Aamulla mittasin jo kuumetta, kun yleensä miua sattuu vain kipeenä päähään, mutta ei, kuumetta ei ollut, joten "reippaasti" kouluun lähdin. No, ehkä tämä tästä. Huomenna on perjantai ja viikonloppu!
"Mitä?"
 Tänään pyysin äitini ulos, jotta sain otettua Siiristä kuvia. No, kuviahan sitten tulikin ihan reilusti, eikä kaikki kuvat jotka olisin halunnut, mahtunut tähän postaukseen. En kuitenkaan halua postaukseen niin paljon kuvia ettei kukaan jaksa lukea!
 Osa kuvista on äitini ottamia, ja osa minun.
Tässä sitä mennään nätisti!


 Lumihangessa onkin hyvä kuluttaa energiaa, kun ei olekaan niin helppo liikkua!
 Upposin lumihankeen, mutta onneksi Siiri tuli viereeni...
<3


"Oliko sulla jotain asiaa??"

"No poseerataan nyt vähän täällä lumihangessa!"

Ylväs vahtikoira pellon reunassa.


"Minä tulen!"

:D

"TULLAAN"

Lumi pöllyää!

Kukkulan kuningas
Sellaista menoa tänään meillä oli! Täällä ainakin on ihan kunnon lumihanget, ja Siirihän siitä on innoissaan! Tänäänkin peuhannut ilmeisesti koko päivän melkein lumihangessa. Toivottavasti viikonloppuna päänsärkyä ei enää olisi, ja voisin tehdä Siirin kanssa jotain kivaa. Toivottavasti en kuitenkaan tule viikonloppua makaamaan sängynpohjalla kipeänä...

Mikä kuvista oli lempparisi?

T. Vilma

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kolme taulua

Tilasin tässä vähän aikaa sitten ifolorilta kolme seinäjulistetta, mistäpä muusta kuin Siiristä! Näihin ostin sitten kehykset, jotta tuli ihan tauluja. Sitten ne päätyivätkin huoneeni seinälle, sänkyni yläpuolelle.



 Pidän näistä tauluista aivan järjettömästi! Tilasin myös yksittäisiä valokuvia, mutta en oikein tiedä mitä niille teen. Jos on ehdotuksia, niin antaa tulla!

t.Vilma

torstai 8. tammikuuta 2015

Muutamat poseeraukset

Tänään kun oli vielä nipin napin valoisaa, kävin näpsäisemässä Siiristä parit poseerauskuvat. Helppoa se ei ollut, sillä Siiri olisi halunnut leikkiä, kun yritin käskeä sitä olemaan paikallaan. Muutama ihan hyvä kuva tulin, ja tässä ne nyt ovat(kuvia on vähän muokattu) :



Tänään kun iltapäivällä laskin Siirin ulos tajusin, että viereisessä metsässä on moto kaatamassa puita. Ihan siis lähellä. Mietin, että voi ei! Nyt laskin Siirin ulos, mutta kun hetken päästä kurkkasin ikkunasta pihalle, Siiri vain riehui lumihangessa, jonka jälkeen kävi vartioimaan (eli istumaan keskelle pihaa). Olen hyvin onnellinen kun Siiri osasi pysyä pihalla, vaikka ihan talon toisella puolella mylläsi moto! Siiri kun yleensä on kiinnostunut kaikesta...

Tällaista päivittelyä tänään, nyt olen siis palannut normaaliin arkeen joten voi olla etten blogiin niin usein kerkeä kirjoittamaan. Lauantaina olisi tarkoitus äitin kanssa mennä kirpputoreja kiertelemään aamupäivä, josta sitten menenkin suoraan Sohville viettämään hurjaa hevosviikonloppua! Siitä saatte varmaankin lukea Sohvin blogista sitten aikanaan ;) Sunnuntai-iltana tulen kotiin, ja maanantana onkin jo sitten koulua... Koulu vie liikaa aikaa! Mutta eiköhän tästä selvitä.

t. Vilma

maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 tavoitteet

Sain toiveita, että tekisin postauksen vuoden 2015 tavoitteista. No, tässä sitä ollaan, kirjoittamassa tätä postausta!

Kun päätin tehdä tämän postauksen, rupesin miettimään, mitkä oikeasti ovat meidän tavoitteet tälle vuodelle? En ollut aikaisemmin ajatellut sitä. Mutta ehkä nyt on ihan hyvä, että oikeasti ajattelen, mitä tavoitteita tälle vuodelle olisi. Voi olla, että tämän vuoden aikana miun pitää palata lukemaan tämä postaus monta kertaa, jotta yrittäisin pysyä tavoitteissa.

Nyt talvelle en ajatellut mitään ihmeellisimpiä tavoitteita, sillä miulla on koulu, ja tulee niin nopeasti pimeä. Tavoitteena olisikin vain tehdä niin paljon kuin mahdollista niin Siirin kanssa kaikkea. Onneksi on viikonloput keksitty! Varmaankin hiotaan vielä kieri temppua, jotta Siiri osaisi sen tosi hyvin. Tietenkin myös harjoitellaan ihan perus käskyjä, esim. istu ja maahan.



Keväällä, kun alkaa olemaan jo valoisampaa, ja kerkeän valoisan aikana koulun jälkeen uloskin, olisi varmaankin vähän agilityn vuoro. Ihan vain kotona siis jotain pientä. Otamme varmaankin ainakin putkea(nyt kun se miulla on!) ja joitakin hyppyjä, koska Siiri rakastaa hyppimistä, ja on sinä todella taitava. Myös pyöräilyä voisimme rueta taas harjoittelemaan viikonloppuisin. Keväällä voisimme myös ehkä taas käydä kokeilemassa jonkun match show.. ;)

Kesällä taas onkin sitten aikaa! Jos on... Saa nähdä miten miun ensi kesän aikataulut taas menee! Mutta parhaani yritän olla Siirin kanssa! Kesällä vain on inhottavan kuuma, ja Siiri on kesäisin aina kiinni. Yritän käyttää Siiriä mahdollisimman paljon lammenrannassa, jotta Siiri tottuisi veteen. Jos Siiri menisi veteen, olisi siinä oiva vilvoituskeino kesähelteillä! Mökille varmastikkin taas menemme, ja jos Siiriä taas vähän totuttelisi veneeseen. Viime kesän venereissu kun menin niin yllättävän hyvin! Ja ehkä myös kesällä(jos ei ole liian kuuma) voisimme taas jotain agilityä ottaa. Siinä on vain se, ettei Siiri saa olla irti... Pitää katsoa miten onnistuu! Jonkun uuden tempun voisimme myös opetella kesällä!


Syksyllä taas joudunkin menemään tietysti kouluun, joten Siirin kanssa aika jää vähemmälle. Tietysti taas yritän parhaani mukaan olla Siirin kanssa. Agilityä varmaankin taas vähän otetaan, sitten kun Siiri saa taas olla irti. Temppuja harjoitellaan taas, koska Siiri niistä pitää. Saa sitten nähdä mitä syksy tuo tullessaan!

Ja sitten onkin jo talvi, tulee joulu, ja uusi vuosi!
Siinähän ne meidän vuoden 2015 tavoitteet taisivat olla! Ei mitään ihmeellistä, mutta ei me Siirin kanssa mitään ihmeellistä kaivatakkaan.

Nyt kysyisinkin teiltä, mikä voisi olla hyvä temppu Siirille, joka opeteltaisiin tänä vuonna?
Laittakaahan ehdotuksia!

t. Vilma

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kuka ja mikä on paras? (haaste)

Parhaat kommentoijat blogissa olivat kaikki, mutta esim. Sofia ja Tiia ovat olleet ahkeria kommentoija! Mutta myös Liinukka ja Sandra ovat kommentoineet silloin tällöin:) Ja tietenkin on myös muita yksittäisiä kommentoijia!

Eniten minua auttanut ihminen koirien kanssa ehdottomasti äiti ja iskä. Koulu on vienyt viime syksynä tosi paljon aikaani, ja äitini ja isäni ovat hoitaneet Siiriä. (esim. lenkitys ja ruoan anto)

Paras koira oli tietysti Siiri<3 Mutta jos omaa koiraa ei lasketa, niin ehdottomasti Siru (mummin ja papan koira) ja Jampo(joka on ollut miulla hoidossa) !

Paras koe ei kisata Siirin kanssa.

Paras koirakaveri Siru ja Jampo :D Koska Siirillä ei oikein muita koirakavereita ole!

Uusi laji mitään uutta lajia ei löydetty, mutta kerrotaanpa tähän vaikka uusi temppu, ja se oli kieri!

Kiitos Sofia haasteesta!

Ja minä haastaisin tähän kaikki blogini lukijat, joilla on oma blogi, ja koira! Tietysti kaikki saavat tehdä tämän, vaikkei blogini lukia olisikaan, mutta ainakin te blogini lukijat! :D Ja linkkailkaahan sitten kommentteihin omia versioitanne tästä haasteesta, olisi nimittäin kiva lukea niitä!

lauantai 3. tammikuuta 2015

Siirin uusi vuosi

Nyt tulee vihdoinkin postaus Siirin uudesta vuodesta! Eli siis 31.12. Mikään erikoinen päivä ei meillä silloin ollut, ja aamupäivä ja iltapäiväkin olivat aivan tavallisia. Illalla sitten vein Siirin tarhaan ja lähdimme katsomaan ilotulitusta(klo.20.00).

Lipputanko oli vähän edessä...
Olen itseasiassa itsestäni aika ylpeä, sillä kuvasin ilotulituksia itse säätämilläni asetuksilla. En siis millään automaatti asetuksilla. Tai siis löysin netistä neuvoja millä asetuksilla ilotulituksia kannattaisi kuvata. Ihan hyvin ne onnistuivat mielestäni, enhän mikään ammatti kuvaaja ole, ja ilman kameranjalkaa on kuvat otettu! Toisesta blogistani voit käydä katsomassa lisää kuvia, kunhan saan postauksen sinne tehtyä (Tästä pääset toiseen blogiini).

Mutta siis kun palasimme kotiin ilotulituksien jälkeen, päästin tietysti Siirin tarhasta ja menimme sisälle.
Sisällä sitten joimme limsaa ja sulatettiin tinoja. Siirikin sai oman!

Sellaset kaksi palaa tulivat Siirin tinasta! Miltä ne teistä näyttävät?

Illalla (tai yöllä) oleskelin vain Siirin kanssa, ka katsottiin telkkua. Vuoden 2015 vuoden puolelle valvottiin, ja Siiri kävikin vielä tarpeillaan juuri ennen kahtatoista. Kahdentoista aikaan rupesikin kuulumaan paukahduksia, mutta onneksi Siiri ei niistä välitä!

Miten teidän uusi vuosi meni? Pelkääkö teidän koirat raketteja?

perjantai 2. tammikuuta 2015

Siiri on paras ♥

Mikä rakkaassa eläimessä on parasta? Onko suosikkisi oma ponisi, tallin kiltein tuntihevonen vai kenties korasi? Kerro postauksessasi miksi juuri hän on viennyt sydämesi.

Taas ois tulossa viikon blogihaaste! Tuossa yläpuolella onkin tämän viikon tehtävän anto! Osallistumis ohjeet löydät täältä!

Siiri on paras, koska se tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, on kiltti, sopivan kokoinen, voi pitää talvella irti, oppii temput tosi nopeasti, osaa poseerata kameralla, on nätisti jopa veneessä, on valpas, pärjää hyvin ulkona, osaa olla yksin, suloisen näköinen,ihana.....
....nukkuu vieressäni ♥
...on energinen ♥
... pitää muista koirista ♥
...ja on paras ♥