torstai 16. huhtikuuta 2015

Täällä taas + toivekuvia?

Täällä taas, pitkästä aikaa! Arvatkaa vaan onko miulla ollu ikävä blogin pariin! Meidän kone meni siis rikki, enkä sen takia voinut kirjoittaa postauksia pitkään aikaan. Tai ainakin se tuntui tosi pitkältä ajalta. Nyt on kuitenkin uusi ja hieno kone saatu, joten voin taas innoissani kirjoitella teille. Postaus ideoita miulla on ollut vaikka millä mitalla, joten voitte saada paljon lukemista lähiaikoina!
 
Mutta mennäänpä itse postauksen aiheeseen, nimittäin toivekuviin. Kysyin teiltä sivupalkissa olevalla kyselyllä, haluaisitteko, että toteutan tämän postauksen. Suurin osa teistä oli sitä mieltä että ehdottomasti! Joten nyt kysyisinkin teiltä, mitkä olisivat teidän toivekuva ehdotuksenne? Aikaa toivekuva ehdotuksia on jättää kaksi viikkoa, eli huhtikuun loppuun asti. Sen jälkeen yritän totetuttaa mahdollisesti kaikki (jos vain pystyn) ehdotuksenne. Nyt siis vain kommenttia tulemaan!

Mitä muuten pidätte blogin ulkoasusta?
(Banneri on väliaikainen, kunhan saan pyydettyä jota kuta tekemään paremman)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus varmaan tulossa! Omia ehdotuksia ois: lenkillä, päiväunet, ruoka-annos, lempitemppu, hellyyshetki, lempilelu, hampaat. Ulkoasu näyttää oikein kivalta ja selkeeltä, mutta sivupalkin voisit järjestellä parempaan järjestykseen. Esim. Omasta mielestä blogiarkisto on aika tärkeä osa blogia niin sen voisi siirtää ylemmäs. Lisäksi persoonallisempi lukijagadget olis kiva :) Sellanen vinkki, että itsetekemälläkin saa melko helposti kivan bannerin vaikka täältä löytyvällä ohjeella: http://www.pinkbubble.fi/2013/05/tyylikas-banneri-blogiin-helposti-ja.html
    Itse en ole kovinkaan taitava noissa, mutta tuon avulla oon saanut pari itseä miellyttävää banneria tehtyä. Tämänhetkisen bannerini voit käydä kattoon täältä: TemppuTaituri ja tietysti muutenkin saa tutustua mun blogiin jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Ulkoasu on ihan kiva, perus neutraali, mutta ei mitenkään "massasta" erottuva, jotain erilaista siis suosittelisin, jotain joka eroaa muista jollain tapaa. :) Ja tosiaan noille sivu gadgeteille voisi tehdä jotain jotta saa ulkoasun siistimmäksi sitä kautta. Sosiaaliseen mediaan vaikka kuvalinkit tai erikseen omalle sivulle niin ei näytä noin sotkuiselta. :)

    Minä teen bannereita myös muille ja pääset tutustumaan niihin ja tilausehtoihin blogini kautta jos kiinnostaa. Ja toistaiseksi teen ilmaiseksi. Luuhullut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tää tämän hetkinen ulkoasu tulee varmasti vielä muuttumaan:) kiitos hyvistä ehdotuksistasi!

      ja täytyykin käydä katsomassa! :)

      Poista
  3. Ihana blogi ja ihania kuvia! Mullakin on koira, 4,5 kk vanha pentu, lisätietoa www.radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun luit postauksen! Toivottavasti kommentoit mielipiteesi postauksesta!

YLEISTÄ
♥ Siiri, suomenpystykorva/lapinporokoira/labradorinnoutaja, s. 29.1.2012
♥Minä (Vilma Kotro), s. 6.6.2001
♥Kamerani, Canon EOS 600D

Huomioithan, että kommentti tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen!