perjantai 30. toukokuuta 2014

Siiri pentuna

Kohta on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Siiri tuli minulle. Siiri oli jo 4 kuukautta kun se tuli, eli ei ihan pieni. Tässä teille kuvia Siiristä! Kuvat on otettu, kun Siiri on alle vuoden.


Vauhtia oli jo pienenä....
Ei näy koiraa kokonaan...






Hauska ilme:D
Sellaisia kuvia! Siitä minulla ei valitettavasti ole kuvia, kun Siiri oli sen 4 kuukautta, näissä kuvissa se on varmaan jotain n. 6kuukautta.

t.Ada

tiistai 27. toukokuuta 2014

Haaste

Sain siis Siirin kanssa Sohvilta haasteen. Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1.Vastaa saamiisi kysymyksiin
2.Keksi viisi uutta kysymystä
3. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin

Sohvi teki tämän haasteen siis Tytti-kilin kanssa, joten Siirin pitäisi siis vastata Tytin kysymyksiin.

Kuvat ovat vain jotain kuvia Siiristä, mitä löysin!

1. Mitä pidät vuohista?

Siiri vastaa: Hmm.... En ole koskaan tavannut vuohia, mutta olen kuunnellut, mitä Ada on kertonut Sohvin vuohista, niin kyllähän ne mukavilta kuulostavat. En varmaan tule koskaan vuohta näkemään, mutta ainakin ihmisten mielestä ne ovat ihania(ainakin joidenkin...).



2. Oletko koskaan nähnyt vuohta?

Siiri vastaa: Taisinkin jo vastata tähän kysymykseen äskeisessä kohdassa, mutta en ole siis koskaan nähnyt vuohta.



3. Miksi vuohella on sinun mielestäsi parta?

Siiri vastaa: Miksi vuohella on parta, hm...tuo onkin vaikea kysymys! Ehkä se on vain tyylikkyyden takia! Parta sopii vuohille!


4.Mikä on lempikukkasi ja minkä takia, esim. maun tai värin perusteella?

Siiri vastaa: Voikukka! Ehdottomasti voikukka! Ensinnäkin, se on piristävän värinen, ja toiseksi, kun Ada tekee voikukka seppeleen, ja yrittää ottaa minusta kuvaa se kaulassa, on kiva repiä se seppele ja pilata Adan kuvaus yritys!


5. Mitä aiot tehdä kesällä?

Siiri vastaa: Kesällä aion mennä mökille hyvän kaverini Sirun ja tietysti Adan kanssa! Mökillä käymme kahlailemassa ja leikkimässä! Mutta toivottavasti tänä kesänä Ada ja Sohvi eivät yritä pestä minua, viime kesänäkin tuli niin hirmuiset haavat Adan käteen kun yritin rimpuilla pois hänen sylistä, koska en tykkää uida, vain kahlailla!


Kiitos Sohvi haasteesta, Siiri oli iloisena vastaamassa kysymyksiin!

Mutta nyt pitäisi vielä kertoa viisi seuraavaa kysymystä ja seuraavat haastettavat!

Tässä kysymykset Siirin keksimät kyssärit!

1. Pidätkö meistä sekarotuisista koirista?
2. Mikä on lempieläimesi?
3. Mistä vuodenajasta pidät eniten (talvi, kevät, kesä vai syksy) ?
4. Mikä on lempiherkkusi?
5. Kuka on paras eläinystäväsi?

Siiri ei osannut päättää, kenet se haastaisi, joten se päätti haastaa teidät kaikki!

t. Siiri & Ada

Toinen blogi!

Moi!

Aloitin siis kirjoittamaan toista blogia, Adan elämää (<----- click!). Tänne blogiin tulee siis enää vain Siiristä kertovia juttuja. Toisessa blogissa kerron elämästäni. Ajattelin että parempi näin, kun jotkut tykkäävät lukea vain Siiristä, mutta jotkut vain niistä muista jutuista, joten toiseen blogiini tulee kaikki muut jutut! Liittykää toki lukijoiksi siihenkin blogiin, jos vain kiinnostaa!

t.Ada

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Luokkaretki 20.5

Moi! Nyt vihdoin ja viimein tulen kertomaan teille luokkaretkestä! Ja heti aluksi, sori kuvien laatu kaikki kuvat on otettu puhelimella!

Aloitetaan aamusta. Olin viimeinen jonka kyyti tuli, joten lähdimme kohti Helsinkiä kun olin saapunut! Kerran pysähdyimme matkan varrella, ja sieltä tällaiset kuvat!



Perillä olimme joskus yhdentoista maissa. Ensimmäisenä meillä oli opaskierros urheilumuseossa. Sieltä minulla ei valitettavasti ole kuvia:( Urheilu museon jälkeen pääsimme käymään stadionin tornissa, ja olipa se korkea! Hissillä kun tultiin alaspäin, menivät korvat lukkoon. Kun tulimme sieltä menimme syömään.

Jos oikein muistan, kävimme syömässsä olympia bistrossa, joka oli siinä stadionin tornin vieressä. Kovin ihmeellinen ruokamme ei ollut, mutta kyllä sillä pärjäsi:)

Syömisen jälkeen olimme aikatauluamme edellä, mutta se ei tässä vaiheessa haitannut! Ruuan jälkeen oli nimittäin luvassa "kiertoajelu". Kiersimme pienen lenkin Hesas ja yks äiti kertoi meille paikkoja.

Ja sitten olikin vuorossa päivän kohokota, linnanmäki!



Meidän oli tarkoitus olla siellä vain kolme tuntia, mutta koska olimme aikataulussa edellä, saimme olla yli kolme tuntia! Aika riitti ihan hyvin, ainakin minulle. Lintsiltä lähdimme noin klo.17.30. Ja sitten tulimme kotiin! Matkalla pysähdyimme kerran Kuortiin, mistä ostin pikkuveljelleni synttärilahjan, kyltin missä lukee: Shhh.... Pikku riiviö nukkuu! Pikkuveljelläni on siis tänään synttärit! Kotona olin noin puol kymmennen, ja meninkin melkein heti nukkumaan!

Sellainen päivä meillä oli. Todella hauskaa meillä ainakin oli, mutta bussissa istuminen alkoi jo kyllästyttää!

t.Ada

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ratsastusvarusteeni

Moikka! Eilen olimme siis Helsingissä luokkaretkellä, mutta siitä lisää myöhemmin! Nyt päätin esitellä teille ratsastusvarusteeni!

Tässä ovat ratsastushousuni. Ensimmäiset ovat horzen tavalliset tummansiniset ratsastushousut.

Nämä toiset ovat harmo merkkiset (jos oikein muistan! :D) vuorelliset ratsastushousut.

Sitten hanskat. Ensimmäiset ovat tuollaiset puuvillahanskat, missä on tuollaisia "palloja" jotta niillä voi pitää hyvin kiinni ohjista.
 Toiset ovat horzen talviratsastushanskat. Näitä en ole vielä kertaakaan pitänyt!


Sitten turvavarusteisiin eli kypärään ja turvaliiviin!
Turvaliivi on tuollainen perus Wembley turvaliivi. Koko taitaa olla adult s.

 Kypäränä toimii varmasti monille tuttu kypärä! Tuollainen ihan perus, taitaa olla prismasta ostettu. Koko on 59.


Sitten sukat ja kengät!
Sukat ovat tuollaiset perus ratsastussukat, housujen väriin sopivat tietysti! :D

 Sitten talviratsastussaappaani. Ovat todella mukavat ja lämpimät, suosittelen!
 Niissä on sisällä karvavuori.....

 Sitten upouudet kenkäni! (sori laatu....) nuo ovat siis ratsastuskengät, mutta noissa on turvakärki!


Sellaiset ratsastuskamppeet mulla! Toivottavasti tykkäsitte, ja kommentoikaa!

t.Ada

lauantai 17. toukokuuta 2014

Muutama muokattu kuva


Moikka! Tulin nyt julkaisemaan tänne muutaman kuvan, mitkä muokkasin puhelimella. Ohjelma, millä muokkasin, oli InstaPicFrame. Sillä voi siis muokata kuvia instagramiin, ja pari kuvaa olenkin jo sinne pistänyt. Jos haluat seurata minua instagramissa, löydyn sieltä nimellä vilma_ada . Mutta tässä kuvat!

Tässä siis Siiri & Popi

Siiri ja Siirin ystävät Siru, Jampo & Viivi


Siirin ystävä Viivi


Popi

Siiri
Siirin kaveri Jampo
Mitäs piditte kuvista??

t.Ada

perjantai 16. toukokuuta 2014

Kuulumiset+suunnitelmat

Heissan! Ajattelin tulle kertomaan teille mitä olen tehnyt tällä viikolla, ja mitä tulen tekemään ensi viikolla!

Maanantaina oli tavallinen koulupäivä, ja koulun jälkeen menin Sohville.  Muuta en oikeastaan maanantaina tehnytkään, koska tulin vasta illalla kotiin.

Tiistaina en tehnyt oikeastaan mitään. Koko päivän vain satoi vettä! Joten olin kotonakin vain sisällä. Ei koulussakaan hirmuisen kivaa ollut, kun satoi vain vettä kaatamalla.

Keskiviikkona tulin äidin kyydissä kotiin koulusta. Pikkuveljeni oli ollut silloin suunnistus kisoissa, ja olisimme joutuneet odottamaan puolituntia, niin äiti tuli hakemaan. Pitkään en kotona ehtinyt olemaan. Vain syömään ja vaihtamaan vaatteet, kun piti taas lähteä. Lähdimme nimittäin Sohvin kanssa poikkeuksellisesti keskiviikkona ratsastamaan! Meillä oli maasto, ja laukattiin tosi paljon ja kovaa! Minäkin menin välillä hirmuista kiitolaukkaa! Koko illan olimme tallille, joten kotiin tulin vasta klo.21.00. Siitä sitten vielä saunaan ja sen jälkeen nukkumaan, ja aamulla 06.00 herätys!

Torstaina koulussa olikin onneksi lyhyempi päivä, vain viisi tuntia! Ja musiikin laulukoe. Saimme laulaa kaverin kanssa, joten lauloin Sohvin ja yhden kaverini kanssa "lähdön aika". Jokainen lauloi yhden säkeistön, ja kertosäkeet yhdessä. Koulun jälkeen lähdimme kaupunkiin, ja kävimme hakemassa iso-tätini. Meillä on tapana mennä aina keväisin kaupunkiin hänen kanssaan, ja hän ostaa aina meille (mulle ja pikkuveljelle) synttärilahjat. Minulle hän osti ratsastuskengät, missä on turvakärki. Pikkuveljelle hän osti uudet kengät.

Tänään, perjantaina, meillä oli koulumme yleisurheilukisat. Osallistuin kuulantyöntöön, ja tulin toiseksi tai kolmanneksi. Se selviää maanantaina! Illan olen pikkuveljen kanssa kahdestaan, syömme sipsiä ja katsomme telkkua!

Huomenna varmaan siivoan huoneeni, ja luen ehkä maanantaiseen bilsan kokeeseen (jos jaksan).
Sunnuntaista en vielä tiedä.

Maanantaina menemme keilaamaan tätini perheen kanssa. Se on meidän joululahjamme heille, viemme heidät keilaamaan!

Tiistaina on vuorossa luokkaretki! Menemme päiväksi Helsinkiin, käymme urheilumuseossa, kiertoajelulla, syömässä ja lintsillä! Kameraa en Helsinkiin mukaan ota, mutta jospa puhelimella tulisi kuvia otettua!

Enää ei montaa päivää koulua ole, eikä ole kuin yksi koe!

Ajattelin tehdä ainakin postauksen, missä esittelen Siirin tavarat, ja myös sellasen, missä esittelen ratsastusvarusteeni!

Loppuun vielä yksi kuva, jonka äsken räpsäsin!


t.Ada

torstai 15. toukokuuta 2014

Blogin parannus

Moi!!! Ajattelin tehdä nyt tällaisen postauksen, missä voisitte kertoa, miten teidän mielestänne voisin parantaa blogia. Ja voisitte myös ehdottaa, mitä postauksia tekisin. Siirin tavarat postauksen tulen tekemään, kunhan vain saan kuvattua tavarat. Myös my dayn voin tehdä tai my week postauksen, jos haluatte. Mutta nyt paljon kommenttia tulemaan!

Tässä vielä muutama puhelimella otettu kuva Siiristä!





Huomenna kerron teille vähän kuulumisia ja suunnitelmia, ja jos vaikka saisin kuvattuakin jotain!

t.Ada

maanantai 12. toukokuuta 2014

Metsäretki Siirin kanssa

Heippa! Eilen lähdimme pienelle metsä retkellä, minä Siiri ja äiti. Menimme metsään. kävelimme siellä vähän aikaa, jonka jälkeen kävelimme ehkä 20m tiellä ja käännyimme pienelle tielle ( mitä käyttää vaan traktori, koska se menee pellolle), hyppäsimme ojan yli ja menimme lammenrantaan. Oltiin vähän aikaa rannalla katselemassa ja kuvailemassa, ja lähdimme samaa reittiä kotiin. Tässä kuvia reissulta! (Siiri oli siis koko ajan irti)










Sori taas kuvien laatu, oli koiralla vähän energiaa ja vauhtia riitti....

t.Ada